Левски и ЦСКА-София не се победиха при U15. Двубоят започна с

...
Левски и ЦСКА-София не се победиха при U15. Двубоят започна с
Коментари Харесай

Левски и ЦСКА-София не се победиха при U15

Левски и ЦСКА-София не се победиха при U15. Двубоят стартира с леко предимство на домакините, само че чисти обстановки за гол липсваха. В края на полувремето обаче имаше драма. В 34-aта минута Левски откри резултата, откакто Стивън Гаоте асистира на Радостин Стоилов и той изведе “сините ” напред. В идната офанзива ЦСКА-София изравни.  Хубав отдалечен изстрел на Мартин Андонов срещна напречната греда, а при добавката Калоян Пулев не сбърка. Така на почивката двата тима се отдръпнаха при резултат 1:1. През втората част имаше доста борба и малко футбол.

В края “червените ” можеха да откраднат успеха, само че вратарят на Левски се намеси добре след рисков удар на Мартин Андонов. 

Минути преди да изтече постоянното време Иван Андонов от ЦСКА-София бе изпъден за втори жълт картон, след нарушаване против Стивън Гаоте. До края на мача “сините ” упражниха сериозен напън и сътвориха няколко шанса за гол, само че до попадение не се стигна и дуелът приключи без победител.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР